Magazin > Odnosi in prosti čas
1007 ogledov

Ženske zaradi tega filma prevarajo partnerje

seks, intima Profimedias
Raziskava je pokazala, da je večja verjetnost, da bo ženska, ki si je ogledala ta film, prevarala svojega partnerja. Preberite, zakaj.

petdeset odtenkov črne | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Po prvem filmu trilogije Petdeset odtenkov se je povečalo zanimanje za grob seks, povečala pa se je tudi prodaja seks igračk in pripomočkov med žensko populacijo. Z drugim filmom pa se je pri ženskah povečalo zanimanje za druge moške. Kot kažejo raziskave iz Velike Britanije naj bi ženske, ki so pogledale filme 50 odtenkov sive in 50 odtenkov teme, večkrat prevarale svoje moške kot ženske, ki si filma niso ogledale.

Kako so to odkrili? V prvem tednu po prihodu drugega filma erotične trilogije v kina, se je na straneh za spoznavanje poročenih žensk število novo prijavljenih članic povečalo za 33 odstotkov. Nekatere ankete pa so pokazale, da so ženske šele z ogledom tega filma dojele, kako zelo dolgočasen je njihov seks s partnerjem. Priznale so celo, da je njihov seks slab. Prav to pa sta bila glavna razloga, da so se odločile za prevaro.

Komentarjev 3
  • nizakej 00:09 26.februar 2017.

    Yeah, ženske se tetovirajo po celem telesu, piercinge si luknjajo na vsa možna mesta, ko ji pa rečeš, da bi ji ga dal v rit, ti pa odgovori, da ne, da jo preveč boli....

  • KOJAK 21:08 25.februar 2017.

    Kaj pa če ga ona njemu :)

  • 4krogci 20:51 25.februar 2017.

    Zena mozu..dans pa zelim imeti sex kot v 50 odtenkov teme...ok zacneta in med sexom ji moz zarine prst v rit in je najvecja gnida na svetu...seveda zato ker je reven, ce bi mel pa goro denarja bi bla pa ...prikaži več zgodba zelo drugacna!