Žepek za kondome

Foto: Žurnal24 Poskrbite, da iskanje kondoma ne bo pokvarilo vzdušja.
Ko postane jasno, da se bodo nežni dotiki prelevili v nekaj več, noč pa boste končali med rjuhami, je pomembno, da imate pri sebi kondom. A kam ga spraviti?
Oglej si celoten članek

Iskanje kondoma ni najbolj romantična stvar na svetu. Takrat ko bi ga najbolj potrebovali, ga boste najverjetneje najdlje časa iskali. Ali bo spolna sla vašega partnerja še vedno tako močna, potem ko boste vi obrnili vse žepe, prebrskali vse predale in pošteno živčni obrnili vso sobo? Najbrž ne.

Trije domiselni Švedi pa imajo zdaj za vas rešitev – spodnje perilo s posebnim žepkom, v katerega lahko spravite kondom. Recite zbogom iskanju in se prepustite užitku. V ženskih in moških spodnjih hlačkah iz kakovostnih materialov in privlačnih krojev se skriva žepek, iz katerega lahko v ključnem trenutku hitro potegnete na plan kondom.

"Majhna napaka ima lahko velike posledice. Pomembno je, da imate kondom pri roki, ko ga potrebujete, saj vam v žepu vaše jakne ne bo koristil," je dejal Nick Larson, eden od genialne trojice, ki je s svojo idejo osvojila državno nagrado za mlade podjetnike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.