Magazin
33 ogledov

Žepek za kondome

Poskrbite, da iskanje kondoma ne bo pokvarilo vzdušja. Žurnal24 main
Ko postane jasno, da se bodo nežni dotiki prelevili v nekaj več, noč pa boste končali med rjuhami, je pomembno, da imate pri sebi kondom. A kam ga spraviti?

Iskanje kondoma ni najbolj romantična stvar na svetu. Takrat ko bi ga najbolj potrebovali, ga boste najverjetneje najdlje časa iskali. Ali bo spolna sla vašega partnerja še vedno tako močna, potem ko boste vi obrnili vse žepe, prebrskali vse predale in pošteno živčni obrnili vso sobo? Najbrž ne.

Trije domiselni Švedi pa imajo zdaj za vas rešitev – spodnje perilo s posebnim žepkom, v katerega lahko spravite kondom. Recite zbogom iskanju in se prepustite užitku. V ženskih in moških spodnjih hlačkah iz kakovostnih materialov in privlačnih krojev se skriva žepek, iz katerega lahko v ključnem trenutku hitro potegnete na plan kondom.

"Majhna napaka ima lahko velike posledice. Pomembno je, da imate kondom pri roki, ko ga potrebujete, saj vam v žepu vaše jakne ne bo koristil," je dejal Nick Larson, eden od genialne trojice, ki je s svojo idejo osvojila državno nagrado za mlade podjetnike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.