Ževža očaral hčer Lucienne Lončina

Foto: Žurnal24 Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, živi za glasbo (Foto: Osebni a
Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, je mlad ljubljanski raper, ki ima pri svojih 20 letih za seboj že kar nekaj uspehov. Med drugim je posnel komad tudi s hčerjo Lucienne Lončina.
Oglej si celoten članek

Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, je 20-letni raper iz Ljubljane. S svojo glasbo je očaral tudi hčer žirantke oddaje Slovenija ima talent Lucienne Lončina Kim, s katero sta posnela komad Ob tebi bom, manj pa preostale ustvarjalce omenjenega šova, ki v njem niso prepoznali nadarjenosti.

Matevž, čigar moto je "Vse se da, samo če to sam hočeš", se je do sedaj udeležil več tekmovanj v freestyle battlu, med drugim tudi državnega prvenstva v K4. "Tam sem tudi premagal svoj strah in začel utrjevati to, kar mi govori srce. Sedaj sem bil na tekmovanju v Trbovljah, kjer sem prišel do četrtfinala in izpadel proti domačinu. Nastopil sem tudi na lanskoletnem Hip hop tednu ter na dnevu proti alkoholu in še vedno nastopam povsod, kjer se da promovirati. Sam pravim, da je pot dolga, a se lahko hitro konča, zato si vsak dan polepšam z glasbo, ki ji je vredno prisluhniti," nam je povedal Ževža, ki se trenutno predstavlja s komadom Kaj bi dal, ki je nastal v sodelovanju z Adamom Velićem.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.