Magazin > Film & Glasba & TV
176 ogledov

Ževža očaral hčer Lucienne Lončina

Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, živi za glasbo  (Foto: Osebni a Žurnal24 main
Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, je mlad ljubljanski raper, ki ima pri svojih 20 letih za seboj že kar nekaj uspehov. Med drugim je posnel komad tudi s hčerjo Lucienne Lončina.

Matevž Andročec, ki ga prijatelji kličejo Ževža, je 20-letni raper iz Ljubljane. S svojo glasbo je očaral tudi hčer žirantke oddaje Slovenija ima talent Lucienne Lončina Kim, s katero sta posnela komad Ob tebi bom, manj pa preostale ustvarjalce omenjenega šova, ki v njem niso prepoznali nadarjenosti.

Pesmi lahko prisluhnete tukaj.

Matevž, čigar moto je "Vse se da, samo če to sam hočeš", se je do sedaj udeležil več tekmovanj v freestyle battlu, med drugim tudi državnega prvenstva v K4. "Tam sem tudi premagal svoj strah in začel utrjevati to, kar mi govori srce. Sedaj sem bil na tekmovanju v Trbovljah, kjer sem prišel do četrtfinala in izpadel proti domačinu. Nastopil sem tudi na lanskoletnem Hip hop tednu ter na dnevu proti alkoholu in še vedno nastopam povsod, kjer se da promovirati. Sam pravim, da je pot dolga, a se lahko hitro konča, zato si vsak dan polepšam z glasbo, ki ji je vredno prisluhniti," nam je povedal Ževža, ki se trenutno predstavlja s komadom Kaj bi dal, ki je nastal v sodelovanju z Adamom Velićem.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.