Zgrešila sobo in spala s popolnim neznancem, misleč, da je njen mož

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Si predstavljate?
Oglej si celoten članek

Ženska, ki si je na spletnem portalu Reddit nadela ime Marta, je razkrila, kako bizarno izkušnjo je doživela na počitnicah z možem. "Ker nimava otrok, si z možem vsako leto izbereva hedonistično počitniško destinacijo, kjer ne manjka zabave, dobre družbe, alkohol pa teče v potokih. Pred dvema letoma sva tako počitnikovala na enem izmed grških otokov. Kot vsak večer sva uživala na terasi, a ker je moža nekaj zvilo, je v sobo odšel pred mano, jaz pa sem ostala še na eni pijači. Ker sta se mi pridružila dva postavna Grka, jih je steklo malo več, in preden bi stvar ušla izpod nadzora, sem se odločila, da odidem v sobo," je zapisala Marta.

Nič nenavadnega, če se zgodba ne bi zapletla … "Odšla sem v dvigalo, v tretje nadstropje in zavila levo, kjer je bila najina soba. Prišla sem do priprtih vrat, kar se mi zaradi opitosti ni zdelo nič nenavadnega. V temi sem slekla oblačila in se ulegla zraven moža, ki je bil povsem tiho. Njegovo razgreto telo me je vzburilo in bila sva pripravljena na akcijo. Nekaj stvari mi je bilo nenavadnih, a se nisem ozirala na to in glasno uživala. Nekaj trenutkov po odnosu pa mi zazvoni telefon. Klical me je mož. Mislila sem, da me bo zadela kap, moški zraven mene pa se je le neumno nasmihal. Pobrala sem svoje stvari in odšla v najino, sosednjo, sobo. Možu sem rekla, da je spodaj igral odličen band in sem se zato zadržala, mož pa je potožil, da zaradi vročih igric v sosednji sobi ni mogel spati. Skoraj sem padla v nezavest," je neverjetno počitniško zgodbo bralcem Reddita zaupala Marta. 

  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:55 16. Avgust 2019.

    In potem jo je še on nabrisal.Ženski itak nikoli dosti.

  • 15:34 10. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov …

  • 22:21 9. Junij 2019.

    Baba pjana ,rit prodana!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.