Živemu Kenu ponudili milijone, če si odreže "moškost"

Foto: Profimedia
Za filmsko vlogo so mu ponudili milijone, a le pod pogojem, da se odpove svoji moškosti.
Oglej si celoten članek

Brazilec Rodrigo Alves, ki je znan kot človeška lutka Ken, je imel že več kot šestdeset lepotni operacij in stopetdeseti kozmetičnih popravkov, ko pa so mu ponudili dobre štiri milijone evrov, da se odpove svoji moškosti, jih je ostro zavrnil.

Fuj Fuj! Britanka s tem fetišem zasluži sto tisočakov letno

Alevsov cilj sicer je, da nekoč postane ženska, a pravi, da tega ne bo storil zaradi denarja, saj njegovo dostojanstvo ni naprodaj.
Po njegovih besedah naj bi do njega pristopili italijanski producenti in mu v zameno za operacijo spola ponudili zajeten kup denarja. Rodrigo naj bi bil tako videti bolj "družinam prijazen" in menda dobil vlogo v Disneyevem filmu. "Moje zdravje in dostojanstvo sta na prvem mestu in temu se ne odpovem, zato sem jih takoj zavrnil," je izdal za Daily Mail.

Magazin Noč čarovnic: Kostum te punčke pretresel splet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:05 26. November 2018.

    Ta nima vseh kolesc na pravem mestu, tako da bo kaj kmalu pristal na vse prismodarije.

  • 23:25 25. November 2018.

    rees me zanima kaj roji takim ljudem po glavi da se dajo takole pogršat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.