Zlatko razkril, kaj pomeni ime njegove tretje hčerke

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sedemletni Ni'ji Nur, petletni Aini Nur in dveletnemu Aylanu Aliju se je tokrat pridružila sestrica, ki ji je ime Tajra Nur.
Oglej si celoten članek

Raper Zlatko je sredi junija že četrtič postal očka. Rodila se mu je deklica, ki ji je ime Tajra Nur. Tako kot pri svojih ostalih treh otrocih je Zlatko tudi tokrat izbral ime, ki nosi prelep pomen - "tista, ki leti“. "Imeli smo cel kup imen, nato se je še to od nekod pojavilo. In sem rekel, to je to. Izbiro imena sem hotel prepustiti ožjim družinskim članom, a se niso znali dogovoriti, zato sem moram posredovati. Ta srednja sestrica je sicer hotela, da je Lizika. To naj bo njen vzdevek,“ je za Žurnal24 povedal Zlatko in dodal: "Otroci v hišo prinašajo radost. To bi lahko prepoznali vsi, ne glede na obdobje, v katerem se nahajajo. Otroci so nedolžna bitja, ki jih lahko le opazuješ, se jim smeješ in se z njimi učiš“.

Zlatko ima še dve hčerkici, Ni'jo Nur in Aino Nur ter sinčka Aylana Alija. Ni'ja pomeni rešena, Nur svetloba, Aina ogledalo, Aylan Ali pa je ime dobil po sirijskem dečku, ki je utonil v grškem morju, in boksarju Muhammedu Aliju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 23:01 7. Julij 2019.

    Zlatko prosim te, da se več ne pojavljaš v javnosti, ker si zatajil slovenski ponos, slovenska lepa imena, kulturo,...

  • 22:55 7. Julij 2019.

    Sram ga bilo. Sramota. Žal mi je za otroke. Da jim po pripovedoval, da jim je dal muslimanska - islamska …

  • 08:37 6. Julij 2019.

    Saj je vse vredu in prav. Starši imajo pravico dati otroki ime, kakršno želijo, ampak vseeno... imamo lepa slovenska in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.