Magazin > VIP
2912 ogledov

Zlatko razkril, kaj pomeni ime njegove tretje hčerke

zlatko Facebook
Sedemletni Ni'ji Nur, petletni Aini Nur in dveletnemu Aylanu Aliju se je tokrat pridružila sestrica, ki ji je ime Tajra Nur.

Raper Zlatko je sredi junija že četrtič postal očka. Rodila se mu je deklica, ki ji je ime Tajra Nur. Tako kot pri svojih ostalih treh otrocih je Zlatko tudi tokrat izbral ime, ki nosi prelep pomen - "tista, ki leti“. "Imeli smo cel kup imen, nato se je še to od nekod pojavilo. In sem rekel, to je to. Izbiro imena sem hotel prepustiti ožjim družinskim članom, a se niso znali dogovoriti, zato sem moram posredovati. Ta srednja sestrica je sicer hotela, da je Lizika. To naj bo njen vzdevek,“ je za Žurnal24 povedal Zlatko in dodal: "Otroci v hišo prinašajo radost. To bi lahko prepoznali vsi, ne glede na obdobje, v katerem se nahajajo. Otroci so nedolžna bitja, ki jih lahko le opazuješ, se jim smeješ in se z njimi učiš“.

Zlatko ima še dve hčerkici, Ni'jo Nur in Aino Nur ter sinčka Aylana Alija. Ni'ja pomeni rešena, Nur svetloba, Aina ogledalo, Aylan Ali pa je ime dobil po sirijskem dečku, ki je utonil v grškem morju, in boksarju Muhammedu Aliju.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 13
  • voda94 23:01 07.julij 2019.

    Zlatko prosim te, da se več ne pojavljaš v javnosti, ker si zatajil slovenski ponos, slovenska lepa imena, kulturo,...

  • voda94 22:55 07.julij 2019.

    Sram ga bilo. Sramota. Žal mi je za otroke. Da jim po pripovedoval, da jim je dal muslimanska - islamska imena. Mogoče pa jih pripravlja bodočo IS organizacijo

  • Onlytime 08:37 06.julij 2019.

    Saj je vse vredu in prav. Starši imajo pravico dati otroki ime, kakršno želijo, ampak vseeno... imamo lepa slovenska in poslovenjena imena. Ali je res potrebno, da dajemo otrokom neka "indijanska" imena? Je res tako pomembno, da mora ime nekaj ...prikaži več pomeniti in to v tujem jeziku? Mislim, da ne. Mislim, da krepko pretiravamo. Glede na to, da se nikjer drugje po svetu ne pojavljajo naša, slovenska imena, zakaj mora biti toliko tujih imen pri nas, da včasih ne vem ali starši kličejo otroka ali psa.