Zlatolaska znova prva

Foto: Žurnal24 Zlatolaska želi spoznati zunanji svet, zato sklene kupčijo s šarmantnim tatičem
Tudi ta konec tedna je v slovenske kinematografe največ gledalcev privabil animirani film Zlatolaska. Dva nova filma sta pristala na tretjem in četrtem mestu na lestvici.
Oglej si celoten članek

Zadnji konec tedna si je v slovenskih kinematografih tudi tokrat največ gledalcev ogledalo animirani film Zlatolaska (Tangled). Zgodbo o princeski, ki si želi videti svet, si je ogledalo 5.673 gledalcev.

Drama Črni labod (Black Swan) je po drugem tednu predvajanja pristala na drugem mestu. Ta konec tedna si je zgodbo o ambiciozni baletki Nini ogledalo 3.395 gledalcev.

Foto: Žurnal24 Kraljev govor




Tretje in četrto mesto na lestvici najbolj gledanih filmov ta konec tedna sta zasedla dva novinca. Prvi je zgodovinska drama o angleškem kralju, očetu sedanje kraljice Elizabete II., Kraljev govor (King's Speech) s 3.192 gledalci.

Drugi pa pustolovska komedija Gulliverjeva potovanja (Gulliver's Travels), v kateri pisec potovalnih vodičev želi najti Bermudski trikotnik, znajde pa se na neznanem otoku. Film si je ogledalo 2.915 gledalcev.

Foto: Žurnal24 Gulliverjeva potovanja



Peto mesto po gledanosti je pripadlo komediji Dilema (The Dilemma), v kateri se najboljša prijatelja soočata z ženino nezvestobo. Film si je ogledalo 2.902 gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.