Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Zlatolaska znova prva

Zlatolaska želi spoznati zunanji svet, zato sklene kupčijo s šarmantnim tatičem Žurnal24 main
Tudi ta konec tedna je v slovenske kinematografe največ gledalcev privabil animirani film Zlatolaska. Dva nova filma sta pristala na tretjem in četrtem mestu na lestvici.

Zadnji konec tedna si je v slovenskih kinematografih tudi tokrat največ gledalcev ogledalo animirani film Zlatolaska (Tangled). Zgodbo o princeski, ki si želi videti svet, si je ogledalo 5.673 gledalcev.

Drama Črni labod (Black Swan) je po drugem tednu predvajanja pristala na drugem mestu. Ta konec tedna si je zgodbo o ambiciozni baletki Nini ogledalo 3.395 gledalcev.

Kraljev govor | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main




Tretje in četrto mesto na lestvici najbolj gledanih filmov ta konec tedna sta zasedla dva novinca. Prvi je zgodovinska drama o angleškem kralju, očetu sedanje kraljice Elizabete II., Kraljev govor (King's Speech) s 3.192 gledalci.

Drugi pa pustolovska komedija Gulliverjeva potovanja (Gulliver's Travels), v kateri pisec potovalnih vodičev želi najti Bermudski trikotnik, znajde pa se na neznanem otoku. Film si je ogledalo 2.915 gledalcev.

Gulliverjeva potovanja | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Peto mesto po gledanosti je pripadlo komediji Dilema (The Dilemma), v kateri se najboljša prijatelja soočata z ženino nezvestobo. Film si je ogledalo 2.902 gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.