Zmago Jelinčič: "Monika mi spet grozi"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ločitvena drama Zmaga Jelinčiča se ponovno zaostruje.
Oglej si celoten članek

Kljub temu da sta nekdanja zakonca Zmago Jelinčič in Monika Zupanc narazen že od leta 2019 in tudi uradno ločena, stvari med njima še vedno niso rešene, sploh tiste nepremičninske. 

Bivša zakonca sta v sporu tako zaradi primorske vile, kot tudi vile v Ljubljani, Zmago pa pravi, da si Monika želi od njega milijon evrov. "Ponovno mi je poslala sporočilo, grozi mi z odklopom elektrike v vili v Žusterni. Prav tako je dala plombo na hišo v Ljubljani, čeprav sem hišo imel že v 70. letih. Vilo v Ljubljani sem želel prodati, da bi hčerki, ki bo študirala v Belgiji, tam kupil stanovanje, a Moniki se fučka za to," je povedal Zmago. Njegove navedbe smo želi preveriti tudi pri Moniki, a nam ni odgovorila. 

Ločitvena vojna z Moniko, s katero sta bila poročena 16 let, a mu je ušla z mlajšim, pa je bila za nekdanjega poslanca tako huda izkušnja, da si resne zveze ne želi več. "Nimam nič novega, ko bo čas. Kaj resnega rajši ne, ker je bila ta izkušnja z Moniko zelo huda, a ne bom rekel, da zagotovo ne, saj se zarečenega kruha največ poje," še dodaja Jelinčič. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 43

  • 19:33 28. September 2022.

    Pa kdo se še ukvarja s tabo ...

  • 09:28 21. September 2022.

    Joj, komentarji... Ta naša fowšija nam ne da spati, tako da sploh ne vidimo večji problem, ki ga govori Zmagova …

  • 08:22 21. September 2022.

    Zmago jaz pa s tabo držim, pa tem pokvarjenim nevoščljivim slovencem povem da je Monika tista velika ničvrednica in igralka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.