Zmago Jelinčič: Starejša hči ni želela k očetu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tako sta Zmago in Monika Jelinčič v času koronavirusa uredila stike z otroki.
Oglej si celoten članek

Najbolj odmevna ločitev lanskega  leta je zagotovo ločitev zakoncev Jelinčič, ki sta vojno na sodišču začela že v jeseni. Zmago je soprogo namreč tožil za vračilo darila velike vrednosti, a tožbo izgubil, saj se bo o delitvi skupnega premoženja odločalo v novi sodbi. Zakonca naj bi se marca tudi uradno ločila, a je bila obravnava zaradi koronavirusa odpovedana, datum je tako prestavljen na 26. maj, kot nam je zaupal Jelinčič.

V času epidemije pa poslanec žal ni imel možnosti, da bi videl starejšo hči. "Danes pride k meni mlajša hči, ki bo ostala čez vikend. V tem času je prišla že večkrat, saj si stikov z mano zelo želi, jaz jo tudi z največjim veseljem sprejmem in komaj čakam, da pride. Starejša hči pa je bolj striktna in se je odločila, da ne bo hodila iz hiše, dokler je koronavirus," je povedal poslanec, ki pravi, da sta zaenkrat njegovi ljubezni le dve, to sta njegovi hčerki, in da nove simpatije ali partnerke nima.  

Sredi dneva pa je sporočil, da si je starejša hči le premislila in da bosta čez praznike, torej do 4. maja, obe dekleti pri njem, česar se je zelo razveselil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:30 24. April 2020.

    njegovi naslednji ženskki bo ime Matilda !

  • 11:06 24. April 2020.

    Zmagec čas je ,da se posvetiš družini in pustiš politiko .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.