Zmagovalca izbrala poročni meni

Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka
Priprave na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu smo začeli v Postojni, kjer sta si bodoča mladoporočenca ogledala Predjamski grad in izbrala poroči meni.
Oglej si celoten članek

Marini in Alenu, zmagovalcema Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu, tokrat organizator poročnega obreda pripravlja malo presenečenje z obredom v viteški dvorani na Predjamskem gradu, v katerega bodo vključili tudi pravi srednjeveški poročni običaj. Ženin bo za ta namen izgubil nekaj pramenov las, ki bodo pozneje varovali nevesto, ta pa se bo do gradu pripeljala v kočiji.

Razvajanje za brbončice

Po obredu se bo poročno slavje nadaljevalo v Jamskem dvorcu, kjer Marini in Alenu vodja kuhinje Slavica Smrdel priprava pravo kulinarično doživetje. "Jedilnik bo sestavljen iz petih hodov: dveh hladnih predjedi, brez juh ne bo šlo in dveh glavnih jedi," razlaga Smrdelova in dodaja, da bodo vse jedi sestavljene iz sezonskih in lokalnih sestavin: "V jedilnik bomo med drugim vključili tudi šparglje in pivškega kunca."

Kje bosta bodoča mladoporočenca dahnila usodni da in kako sta izbirala poročni meni, poglejte v vidoprispevku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.