Magazin > Lepota & telo
94 ogledov

Zmagovalca izbrala poročni meni

Sanjska poroka
1/10
Saša Despot
Priprave na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu smo začeli v Postojni, kjer sta si bodoča mladoporočenca ogledala Predjamski grad in izbrala poroči meni.

Marini in Alenu, zmagovalcema Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu, tokrat organizator poročnega obreda pripravlja malo presenečenje z obredom v viteški dvorani na Predjamskem gradu, v katerega bodo vključili tudi pravi srednjeveški poročni običaj. Ženin bo za ta namen izgubil nekaj pramenov las, ki bodo pozneje varovali nevesto, ta pa se bo do gradu pripeljala v kočiji.

Razvajanje za brbončice

Po obredu se bo poročno slavje nadaljevalo v Jamskem dvorcu, kjer Marini in Alenu vodja kuhinje Slavica Smrdel priprava pravo kulinarično doživetje. "Jedilnik bo sestavljen iz petih hodov: dveh hladnih predjedi, brez juh ne bo šlo in dveh glavnih jedi," razlaga Smrdelova in dodaja, da bodo vse jedi sestavljene iz sezonskih in lokalnih sestavin: "V jedilnik bomo med drugim vključili tudi šparglje in pivškega kunca."

Kje bosta bodoča mladoporočenca dahnila usodni da in kako sta izbirala poročni meni, poglejte v vidoprispevku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.