Zmagovalca sanjske poroke sta …

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Znana sta zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami. Komu ste pomagali uresničiti sanje?
Oglej si celoten članek

Usodni da bosta na sanjski poroki v Postojnski jami dahnila Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, ki sta prek SMS-glasovanja zbrala zmagovalnih 24 odstotkov glasov.

"Res? Luštno! Izredno sem vesel. Zmage nisva pričakovala, sva se pa zanjo trudila. Na polno sva angažirala vse prijatelje, sodelavce, znance, sosede, vsi so glasovali za naju. Zdaj tako moram poklicati svojo drago, bodočo ženo, da ji sporočim to super novico!" so bile prve besede bodočega ženina Igorja, ko smo mu pred nekaj minutami sporočili veselo novico.

Mateja in Igor sta nam v prijavnici zaupala, da si sanjsko poroko predstavljata kot dan, poln romantike, brez organizacijskega stresa in skrbi, skratka dan, posvečen le njima. Veseli smo, da jima bomo ob pomoči sponzorjev in izkušenega organizatorja porok sanje lahko uresničili.

Čestitamo!

Število glasov v odstotkih, ki so jih prejeli tekmovalni pari:

PAR4: 24 odstotkov vseh glasov
PAR2: 15,53 odstotkov vseh glasov
PAR1: 14,41 odstotkov vseh glasov
PAR3: 11,95 odstotkov vseh glasov
PAR11: 9,97 odstotkov vseh glasov
PAR6: 7,68 odstotkov vseh glasov
PAR7: 6,34 odstotkov vseh glasov
PAR5: 3,68 odstotkov vseh glasov
PAR8: 3,38 odstotkov vseh glasov
PAR9: 2,15 odstotkov vseh glasov
PAR10: 1,00 odstotkov vseh glasov

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:28 29. Marec 2012.

    Čestitam;))))Sem vesela za vaju in vama želim, da bo poroka res sanjska in , da bo takšen tudi vajin zakon.

  • MK
    11:53 29. Marec 2012.

    ja in za kakšno ceno....???? da vama bo pol SLovenije gledalo v talar, pa še kam. Res bo romantična ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.