Zmagovalca The Voica do smrti pretepeli, ker ni izpolnil glasbene želje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetni incident v Ankari.
Oglej si celoten članek

Turški glasbenik Onur Sener je umrl zaradi posledic napada. Onur ni izpolnil glasbene želje občinstva, zato ga je nekaj moških napadlo, je v ponedeljek poročala televizijska hiša CNN Türk. Zaradi poškodb je kasneje umrl v bolnišnici.

Incident se je zgodil 2. oktobra v restavraciji v turški prestolnici. Glasbenik ni izpolnil glasbene želje, ker pesmi ni poznal, poroča CNN Türk. Prepir se je sprevrgel v pretep, v katerem so glasbeniku s steklenico poškodovali vrat. Turški mediji pišejo, da so dva od petih osumljencev medtem izpustili, a jima je prepovedano zapustiti državo. Preostali trije so v priporu zaradi naklepnega umora.

Ogorčenje nad incidentom so na družbenih omrežjih med drugim izrazili umetniki, politiki in novinarji. Nekateri so dogodek uporabili za kritiko vlade in ji med drugim očitali netenje sovraštva med prebivalstvom.

Onur Sener je bil v Turčiji zelo znan. Pred devetimi leti je bil tudi tekmovalec turške različice glasbenega šova The Voice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 5. Oktober 2022.

    Po moje je najboljše, če gremo vsi skupaj hudiču v rit, ker svetu se meša. Po moje so propadle civilizacije …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.