Magazin > VIP
22092 ogledov

Zmagovalca The Voica do smrti pretepeli, ker ni izpolnil glasbene želje

sveča pogreb grob Profimedia
Neverjetni incident v Ankari.

Turški glasbenik Onur Sener je umrl zaradi posledic napada. Onur ni izpolnil glasbene želje občinstva, zato ga je nekaj moških napadlo, je v ponedeljek poročala televizijska hiša CNN Türk. Zaradi poškodb je kasneje umrl v bolnišnici.

Incident se je zgodil 2. oktobra v restavraciji v turški prestolnici. Glasbenik ni izpolnil glasbene želje, ker pesmi ni poznal, poroča CNN Türk. Prepir se je sprevrgel v pretep, v katerem so glasbeniku s steklenico poškodovali vrat. Turški mediji pišejo, da so dva od petih osumljencev medtem izpustili, a jima je prepovedano zapustiti državo. Preostali trije so v priporu zaradi naklepnega umora.

Ogorčenje nad incidentom so na družbenih omrežjih med drugim izrazili umetniki, politiki in novinarji. Nekateri so dogodek uporabili za kritiko vlade in ji med drugim očitali netenje sovraštva med prebivalstvom.

Onur Sener je bil v Turčiji zelo znan. Pred devetimi leti je bil tudi tekmovalec turške različice glasbenega šova The Voice.

 
Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:55 05.oktober 2022.

    Po moje je najboljše, če gremo vsi skupaj hudiču v rit, ker svetu se meša. Po moje so propadle civilizacije kot so bile Babilon, Rim, Egipt,...