Zmagovalec našega šova sedaj služi v industriji za odrasle

Foto: Instagram Denis Toplak Foto: Instagram Denis Toplak Foto: Instagram Denis Toplak Foto: Instagram Denis Toplak
Menda je med najboljšimi ...
Oglej si celoten članek

Starlete, spletne vplivnice in tudi prave zvezdnice so našle novo tržno nišo, spletno stran OnlyFans. Princip spletne strani je enostaven, ljudje objavljajo svoje gole fotografije in videe, njihovi oboževalci pa jih kupujejo. Posel je eksplodiral, po zadnjih podatkih letošnjega leta je bilo na strani registriranih 25 milijonov ljudi, od tega jih vsebino ustvarja 450.000, ki so jim izplačali že debelih 725 milijonov dolarjev.

Absolutna rekorderka je postala ameriška igralka, režiserka, pevka in model Bella Thorne, ki je v zgolj 24-ih urah na strani OnlyFans zaslužila več kot milijon ameriških dolarjev. Očitno je denar v tem poslu zavohalo vse več zvezdnic svetovnega kova, kot na primer znana raperka Cardi B. Svoj vroči profil na stani OnlyFans pa ima celo znana Slovenka, manekenka in YouTube senzacija Denise Dame, ki na omenjeni spletni strani ponuja erotične videe, v katerih igra vloge zapeljive šolarke ali seksi tajnice. 

A ne le zvezdnice, na platformi denar služijo tudi moški. Med njimi je znani Slovenec, nogometaš in resničnostni zvezdnik Denis Toplak, ki na strani ponuja zelo vroče posnetke, nekaj drobtinic pa je oboževalkam ponudil tudi na Instagramu (fotografije v galeriji). Denis je v tem poslu očitno zelo zelo uspešen, saj naj bi bil med prvimi 9 odstotki najbolj zaželenih ustvarjalcev na tej strani. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:39 28. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 11:39 28. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

  • 10:49 28. November 2020.

    Promovira Slovenistan,pa to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.