Magazin > VIP
21361 ogledov

Zmagovalec našega šova sedaj služi v industriji za odrasle

Denis Toplak
1/4
Instagram
Menda je med najboljšimi ...

Starlete, spletne vplivnice in tudi prave zvezdnice so našle novo tržno nišo, spletno stran OnlyFans. Princip spletne strani je enostaven, ljudje objavljajo svoje gole fotografije in videe, njihovi oboževalci pa jih kupujejo. Posel je eksplodiral, po zadnjih podatkih letošnjega leta je bilo na strani registriranih 25 milijonov ljudi, od tega jih vsebino ustvarja 450.000, ki so jim izplačali že debelih 725 milijonov dolarjev.

Absolutna rekorderka je postala ameriška igralka, režiserka, pevka in model Bella Thorne, ki je v zgolj 24-ih urah na strani OnlyFans zaslužila več kot milijon ameriških dolarjev. Očitno je denar v tem poslu zavohalo vse več zvezdnic svetovnega kova, kot na primer znana raperka Cardi B. Svoj vroči profil na stani OnlyFans pa ima celo znana Slovenka, manekenka in YouTube senzacija Denise Dame, ki na omenjeni spletni strani ponuja erotične videe, v katerih igra vloge zapeljive šolarke ali seksi tajnice. 

A ne le zvezdnice, na platformi denar služijo tudi moški. Med njimi je znani Slovenec, nogometaš in resničnostni zvezdnik Denis Toplak, ki na strani ponuja zelo vroče posnetke, nekaj drobtinic pa je oboževalkam ponudil tudi na Instagramu (fotografije v galeriji). Denis je v tem poslu očitno zelo zelo uspešen, saj naj bi bil med prvimi 9 odstotki najbolj zaželenih ustvarjalcev na tej strani. 

 
Komentarjev 3
 • Avatar Lossneziola
  Lossneziola 23:39 28.november 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

 • Avatar Ruth_Wright
  Ruth_Wright 11:39 28.november 2020.

  Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0 .... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com

 • romy 10:49 28.november 2020.

  Promovira Slovenistan,pa to...

Sorodne novice