Magazin > VIP
8079 ogledov

Denis Toplak na lepotnem posegu, ki je trajal kar devet ur

Denis Toplak
1/5
Osebni arhiv
Odločil se je za kliniko v Turčiji.

32-letni resničnostni zvezdnik in nogometaš Denis Toplak, ki je nastopal in tekmoval že v več sezonah resničnostnega šova Kmetija, se je odločil za presaditev las. Na poseg, ki je trajal kar devet ur, se je odpravil v Turčijo, saj so mu kliniko Cosmedica priporočili znanci. Denis pravi, da poseg ni bil boleč, le spanje je prvih deset dni nekoliko prilagojeno: "En teden sem jemal antibiotike, deset dni pa spal na hrbtu. Bolelo me ni prav nič in že drugi dan sem šel lahko na ogled Istanbula." Rezultati posega se bodo pokazali že v nekaj mesecih, Denis pa ima na "novo" lasišče kar 10 let garancije. Fotografije s klinike si lahko ogledate v galeriji. 

Poleg presaditve pa se je Toplak pred kratkim odločil tudi za zobni aparat, motili so ga predvsem spodnji zobje, a se je hkrati odločil tudi za to, da si uredi zgornje. Resničnostni zvezdnik, ki dela v Avstriji, veliko da na svoj videz, zato poleg estetskih popravkov skrbi tudi za redno fizično aktivnost. 

Komentarjev 4
  • edvard68 11:33 05.december 2019.

    Idiot

  • romy 21:51 23.november 2019.

    Najprej sem pomislil na podaljšanje enega organa...Aaa samo lasje...

  • matermila 12:45 23.november 2019.

    32-letni resničnostni zvezdnik...Ja?a da je zvezdnik?Še nisem slišal za njega,sicer pa mu glede na faco,posegi ne bojo dosti koristili.Morda bi bilo bolje,če bi obiskal kakega psihiatra.

Sorodne novice