Šport > Moto športi
5886 ogledov

Nekdaj odlična dirkačica, zdaj snema filme za odrasle

Renee Gracie Instagram
Nekdanja profesionalna dirkačica Renee Gracie se je odločila za veliko spremembo v svoji karieri. Avtomobile je namreč zamenjala za spletno kamero ter se lotila nove kariere.

Bila je popolnoma posvečena svojemu športu, več ur dnevno je preživela v vročem avtomobilu na dirkaški stezi, redno je dosegala odlične rezultate na največjih avstralskih tekmovanjih, a 25-letna Renee Gracie kljub sedemletnem tekmovanju na najvišji ravni ni uspela zaslužiti dovolj, da bi lahko od tega živela.

Avstralska lepotica se je zato odločila, da potrebuje veliko spremembo v svoji karieri. Rešitev je našla z odprtjem profila na spletni strani OnlyFans, kjer prodaja fotografije in video posnetke svojega golega telesa.

Renee Gracie | Avtor: Instagram Instagram

"To je bila najboljša stvar, za katero sem se odločila v življenju. Sedaj sem v takšni finančni poziciji, o kateri prej nisem mogla niti sanjati," je svojo izkušnjo vsa navdušena začela pripovedovati nekdanja odlična dirkačica, ki je postala prava zvezda v "biznisu za odrasle".

"Ne moti me, kako me ljudje nazivajo. Služim lep denar in v tem novem poslu se počutim odlično," je pojasnila Gracie, ki je v prvem tednu "spletnega poslovanja" zaslužila 3000 dolarjev, sicer pa naj bi tedensko zaslužila okoli 2500 dolarjev.

"Na dirkah sem dosegala dobre rezultate, a vseeno ne dovolj dobre, da bi kaj zaslužila. Dajala sem vse od sebe, toda prišla sem do točke, kjer so se mi sanje preprosto porušile. Morala sem nekaj spremeniti," je zaključila avstralska lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just going to leave this one here.

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The grass isn’t always greener, sometimes it’s fake.

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subscribe to my OnlyFans 💦 https://onlyfans.com/reneegracie

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s see how many 🌭 I can get in my comments

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.