Zmajevska Edit in jaz

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
Dobitnika nagrade občinstva zmaj na lanskoletnem 21. Liffu z naslovom Technotise – Edit in jaz si lahko vnocič ogledate danes in jutri ob 17. uri v ljubljanskem Kinodvoru.
Oglej si celoten članek

Piše se leto 2074. Edit je povsem navadno dekle, ki živi in študira v Beogradu. Prostovoljno dela v raziskovalnem centru, kjer skrbi za Abela, avtističnega matematičnega genija. Ta po odkritju formule, ki združuje vse energije na Zemlji, preneha komunicirati s svetom okoli sebe. Da bi zaradi težav v šoli povečala svoje intelektualne sposobnosti, si Edit vgradi čip sumljivega izvora. Ko po spletu okoliščin zagleda shemo skrivnostne formule, se njen čip začne zavedati samega sebe in se najprej duševno, potem pa še telesno razvijati v Editino vzporedno osebnost: Edija.

Po nekaj letih dela za francosko stripovsko založbo in več kot tristo ustvarjenih risbah se je Aleksa Gajić odločil animirati svoje like. Nastal je prvi srbski futuristični film – domišljijska animacija za odrasle.

Cena vstopnice v futuristični Beograd je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.