Zmotili smo jo pri dojenju

Foto: Osebni arhiv Damijan Klara Erika Smolak Foto: Osebni arhiv Damijan Klara Smolak Foto: Osebni arhiv Damijan Klara Erika Smolak
Erika in Damijan Smolak sta pred dnevi prvič postala starša. Srečna mamica nam je razkrila nekaj podrobnosti o prvorojenki in porodu.
Oglej si celoten članek

Srečno mamico, ki je rodila pred dvema tednoma, smo zmotili ravno pri dojenju. Prvi občutki se ji zdijo zelo dobri, občutek biti mama pa je zanjo nepopisen. "To je nekaj, kar nisem pričakovala. Tega občutka se res ne da opisati. Nihče te ne more na to pripraviti, vsaj mene ne,“ je povedala.

Hčerka Klara je po besedah mamice pridna, enakega mnenja je patronažna sestra, ko jih pride obiskat. "Malo jo zvija, ima krče, kar pa imajo baje vsi dojenčki. Drugače pa ponoči kar spimo, spat gre ob enajstih, pa spi do petih ali šestih zjutraj," pravi Erika.

Damijan je nad hčerko popolnoma navdušen. "Ves čas jo crklja, ves čas jo ima v naročju. Je čisto navdušen. Še sestre v porodnišnici so rekle, da je žarel,“ pravi Erika in doda, da ji pomaga pri vseh opravilih okoli dojenčice, "razen dojiti ne more“, je še dodala v smehu.

Spregovorila pa je tudi o porodu. "Bil je zelo naporen. Trajal je šest ur in pol, šlo je sicer vse gladko. Damijan mi je bil v veliko pomoč, vse ga je zanimalo. Prerezal je tudi popkovino."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:43 29. Marec 2013.

    Ta dva sta se spoznala na enem sničnostnem šovu, ki ga je na TV3 vodila saška lendero.....lepo....<br /><br />Vsem trem …

  • 08:13 29. Marec 2013.

    mislim, da še ena žurnalova pogrutavščina za nabiranje klikov....ogabno

  • 07:55 29. Marec 2013.

    vrjetno bom izpadel beda ,..ampak KDO JE TO???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.