Magazin > VIP
125 ogledov

Zmotili smo jo pri dojenju

Erika Mubi Damijan Smolak
1/3
Milan Tomažin
Erika in Damijan Smolak sta pred dnevi prvič postala starša. Srečna mamica nam je razkrila nekaj podrobnosti o prvorojenki in porodu.

Srečno mamico, ki je rodila pred dvema tednoma, smo zmotili ravno pri dojenju. Prvi občutki se ji zdijo zelo dobri, občutek biti mama pa je zanjo nepopisen. "To je nekaj, kar nisem pričakovala. Tega občutka se res ne da opisati. Nihče te ne more na to pripraviti, vsaj mene ne,“ je povedala.

Hčerka Klara je po besedah mamice pridna, enakega mnenja je patronažna sestra, ko jih pride obiskat. "Malo jo zvija, ima krče, kar pa imajo baje vsi dojenčki. Drugače pa ponoči kar spimo, spat gre ob enajstih, pa spi do petih ali šestih zjutraj," pravi Erika.

Damijan je nad hčerko popolnoma navdušen. "Ves čas jo crklja, ves čas jo ima v naročju. Je čisto navdušen. Še sestre v porodnišnici so rekle, da je žarel,“ pravi Erika in doda, da ji pomaga pri vseh opravilih okoli dojenčice, "razen dojiti ne more“, je še dodala v smehu.

Spregovorila pa je tudi o porodu. "Bil je zelo naporen. Trajal je šest ur in pol, šlo je sicer vse gladko. Damijan mi je bil v veliko pomoč, vse ga je zanimalo. Prerezal je tudi popkovino."

Komentarjev 3
  • stela 08:43 29.marec 2013.

    Ta dva sta se spoznala na enem sničnostnem šovu, ki ga je na TV3 vodila saška lendero.....lepo....Vsem trem ful čestitam in ful srečno!

  • Janko Kotnik 08:13 29.marec 2013.

    mislim, da še ena žurnalova pogrutavščina za nabiranje klikov....ogabno

  • Treven Andrej アンドレイ 07:55 29.marec 2013.

    vrjetno bom izpadel beda ,..ampak KDO JE TO???