Znan Katin datum poroda

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Princ William in njegova žena Kate sta razkrila, kdaj bosta postala starša.
Oglej si celoten članek

"Kraljevi visokosti vojvoda in vojvodinja cambriška sta vesela, da lahko potrdita, da dojenčka pričakujeta julija," se glasi uradno sporočilo s kraljevega dvora. "Zdravstveno stanje vojvodinje se, potem ko je bila prejšnji mesec v bolnišnici, izboljšuje."

V uradnem poročilu je navedeno "dojenček", kar pomeni, da govorice o tem, da Kate pod srcem nosi dvojčka, ne držijo.

Če se bo njun prvorojenec rodil predčasno, in sicer 1. julija, se bo rodil na isti dan, kot se je njegova babica, pokojna princesa Diana.

Bodoča starša sta v začetku decembra lani najavila, da pričakujeta naraščaj. Najava se je zgodila predčasno, ker je morala Kate zaradi hude slabosti v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:47 7. Februar 2013.

    Hipotetično . Nosi dvojčka in kot verjetno bo , bo rodila z carskim rezom. Pravilo prvorojenega , ki postane naslednik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.