Magazin > VIP
39 ogledov

Znan Katin datum poroda

William Kate Reuters
Princ William in njegova žena Kate sta razkrila, kdaj bosta postala starša.

"Kraljevi visokosti vojvoda in vojvodinja cambriška sta vesela, da lahko potrdita, da dojenčka pričakujeta julija," se glasi uradno sporočilo s kraljevega dvora. "Zdravstveno stanje vojvodinje se, potem ko je bila prejšnji mesec v bolnišnici, izboljšuje."

V uradnem poročilu je navedeno "dojenček", kar pomeni, da govorice o tem, da Kate pod srcem nosi dvojčka, ne držijo.

Če se bo njun prvorojenec rodil predčasno, in sicer 1. julija, se bo rodil na isti dan, kot se je njegova babica, pokojna princesa Diana.

Bodoča starša sta v začetku decembra lani najavila, da pričakujeta naraščaj. Najava se je zgodila predčasno, ker je morala Kate zaradi hude slabosti v bolnišnico.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:47 07.februar 2013.

    Hipotetično . Nosi dvojčka in kot verjetno bo , bo rodila z carskim rezom. Pravilo prvorojenega , ki postane naslednik krone, čeprav samo z minuto razlike je jasno. Pri carskem rezu pa to ni jasno in lahko nastane kaos v ...prikaži večv borbi za krono. Kdo bo tisti , ki bi pri carskem rezu dvojčkov določil , koga od njih prvega vzeti iz trebuha, sploh pa če sta dvojčka različnega spola. Kaj pa če bi šlo za enojajčna. Kdo bo pečatiral prvorojenega . Ali bodo na porodu zaradi tega potrebni LORDI , da se jim ne bodo sestre in porodničarji zamenjali bodočega kralja.ice. Hec , takšen dvojček z carskim rezom !