Zaradi tega gledalci šova Znan obraz ima svoj glas močno tarnajo

Foto: Urša Premik
Foto: Urša Premik
Nastopajoče večinoma pohvalili, ampak ...
Oglej si celoten članek

Sinoči je Pop TV predvajal prvo oddajo nove sezone šova Znan obraz ima svoj glas, ki je polna novosti.  Prva je zagotovo sprememba voditelja. Denisa Avdića sta namreč zamenjala Peter Poles in Sašo Stare. Zakaj Avdić ni več del šova, si lahko preberete TUKAJ.

Prav tako se je zamenjala žirantska garnitura, v novi sezoni nastopajoče budno spremljajo Helena Blagne, Andrej Škufca in Ana Marija Mitić, sinoči še gostujoči žirant Dejan Vunjak. Tekmovalci letošnje sezone šova preobrazb pa so: Damjana Golavšek, Mario Pešič, Adrijana Kamnik, Nastja Gabor, Matevž Derenda, Martina Mejerle in BQL

Foto: Voyo denis avdić, david amaro

Tudi tokrat se je po nastopih vnela vroča debata na Facebooku, ki je bila do tekmovalcev zelo prijazna, malo manj pa do novega voditeljskega para. Takole so se gledalci jezili na družbenem omrežju: 

"Damjana top! Vse ostalo pa, da me kdo ne krega, sem preklopila." 

"Damjana odlična, voditelja zanič … Avdić je car."

"Damjana super, samo Denisssssss, vrni se." 

"Pravijo: Včasih so spremembe dobrodošle. No v tej oddaji ste krepko mimo brcnili. Edina pozitivna točka sprememb v oddaji je Ana Marija Mitić. Ostalo pa ... ni vredno besed (nastopajoči so izvzeti)."

"Nastja je kraljica … vsa čast. Vendar Denisa Avdića pogrešam, ker tale dva pajaca sta tok tečna, sploh Stare."

"Nastopajoči so čisto v redu, žiranti so preveč zagnani, voditelja sta pa katastrofa, ampak res katastrofa! A res ne morate Avdića dobit? Ali pa koga drugega."

"Tako zanič voditelja … groza. Avdića dajte nazaj."

"Avdića nazaj ... Ni oddaja to to brez Avdića. Imam občutek, kot da gledam Slovenija ima talent." 

Foto: Urša Premik Peter Poles

Nekaj posameznikov pa se je Polesu in Steretu postavilo v bran: 

"Veste kaj ljudje, vsi skupaj znate samo pljuvati po vsemu. Nihče več ne vidi pozitivne plati. Oddaja je bila odlična! Vsi so se trudili. Voditelja sta super. Dajte vsi, ki ste proti njima, stopite v njune čevlje. Če že pogrešate Avdića, si pa zavrtite stare sezone, nihče vas ni prisilil gledati te."

"Končno sem lahko gledala. Hvala za menjavo voditelja, izvajalci pa top."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:37 9. Marec 2022.

    Sem gledal pa se mi zdi da sta viditelja kar dobr odpelala. Imata svoj slog in enim je všeč drugim …

  • 11:39 7. Marec 2022.

    Žirija in voditelja zanič!!!!

  • 10:46 7. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.