Znan obraz ima svoj glas: Vroče! Tekmovalki sta se poljubili

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ste videli?
Oglej si celoten članek

Nika Zorjan in Anina Trobec se v finalni del oddaje Znan obraz ima svoj glas nista uvrstili, sta pa zato v zadnji oddaji poskrbeli za pravo pop zabavo. Preobrazili sta se namreč v Barbiko in Kena ter zapeli pesem Barbie girl danskega dueta Aqua.

Magazin Znan obraz ima svoj glas: Gledalci teh prizorov niso videli

Cel teden sta vadili okorne kretnje, ki naj bi bile značilne za plastične igrače, ki nimajo tako razgibanih okončin in se dodobra zbližali. No, v svoji vlogi sta tako zelo 'padli', da sta se pred kamerami celo poljubili na usta – kot Nika in Anina, ne kot Barbi in Ken.

Foto: Voyo Nika Zorjan, Anina Trobec

S svojim nastopom in imitacijo sta gledalce pred malimi zasloni pustili brez besed. Na Twitterju in Facebooku so nad njunim nastopom popolnoma navdušeni, nekateri so Niki celo predlagali, da bi spremenila stil oblačenja, tako zelo jim je bila všeč kot Barbi.

Magazin Zmagovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas je …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.