Magazin > Film & Glasba & TV
17813 ogledov

Zmagovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas je …

Znan obraz ima svoj glas, Luka Sešek
1/14
Anže Petkovšek
Je to vaš favorit?

Letošnjo jesen smo na POP TV spremljali že četrto sezono priljubljene zabavne oddaje Znan obraz ima svoj glas. Gledalci so med osmimi tekmovalci za zmagovalca letošnje sezone proglasili Luko Seška, ki je se je v zadnji oddaji prelevil v legendarnega Johnnyja Logana ter vse osvojil s pesmijo Hold me Now.

Nad nastopom so bili žiranti popolnoma prevzeti. Gojmir Lešnjak Gojc je Luki zaželel, da bi končno zbral pogum in se vpisal na AGRFT in tudi tam pokazal svoj talent: "Imel si izjemne preobrazbe. Imaš izjemen vokal. Imam pa eno željo, eno prošnjo – rad bi te videl ali vsaj slišal, da si šel na sprejemne na AGRFT." Irene Yebuah Tiran se je z njegovim predlogom absolutno strinjala in dodala, da jo je očaral predvsem prejšnji teden, ko se je preobrazil v Jana Plestenjaka: "Izjemno si opravil svoje delo. Lahko se tu samo priklonim za vse tvoje stvari!"

"Ti si dober pevec. Ti si dober pevec. Ti si dober človek. To še ni vse. Tebe ni sram pokazati tvoje dobrote, kar je danes slabost. Imaš iskren in prijazen nasmeh, hvala ti ker si," je ganjeno rekla Tanja Ribič, Tilen Artač pa je pohvalo končal z besedami: "Vsa čast! Pri 20 letih speljati 12 tako super točk je občiudovanja vredno. Razvijali ste se vsi, postali ste boljši pevi in igralci, ti pa si se razvil še v nepoboljšljivegaa romantika."

Znan obraz ima svoj glas | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

V preteklih oddajah pa je Luka gledalce osvojil predvsem, ko se je preobrazil v Jana Plestenjaka, navdušil kot Louis Armstrong, kot Stane Mancini, legendarna Whoopi Goldberg iz filma Nune pojejo, kot romantični Sam Smith, kot Barry White, divji Blink 182, upodobil je duet Nine Simone in Michaela Bubleja, turški pevec Tarkan, kot latinski pevec Luis Fonsi in kot Phil Collins.

Poleg Luke so se v finale uvrstili tudi Mitja Šinkovec, Lea Sirk in Marijan Novina. Mitja se je v finalni oddaji prelevil v Željka Joksimovića, Lea v pevko Sio, Marijan pa v Robbieja Williamsa.

Marijan Novina Magazin Kakšno smolo ima Marijan Novina! luka sešek Luka Sešek Magazin Luka Sešek: " V bolnišnici so najprej mislili, da sem prizadet"
Komentarjev 3
  • mižimaži 10:25 18.december 2017.

    folk..pa kwa vam ni jasno ? v vseh šovoh od POP-a zmaga tist ki več keša stisne Čakarmišu in Vrabcu direkt v žep...

  • Lavdan 08:05 18.december 2017.

    Vse je v redu, a zmagati bi morala Lea Sirk.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:28 18.december 2017.

    Tako bednega zaključka sezone pa že dolgo ne. Prav očitno je bilo, da so bili vsi nad izzidom presenečeni in niso vedeli kako se obnašati. Celo žiranti so se spogledovali, kar niso mogli skriti pred kamero. Vse se je zaključilo ...prikaži več v minuti, brez ponovitve zmagovitega nastopa..... Res čudno in sumljivo

Sorodne novice