Magazin > VIP
7905 ogledov

Marijan Novina o pokojnem očetu: "Ni nam bilo lahko"

Marijan Novina, piknik, zvezde pod klobuki Saša Despot
Iskreno o pokojnem očetu.

Marijan Novina se v družini sooča s hudo dedno boleznijo. Njegova brata sta podedovala nevarno bolezen polipozo, zaradi katere je pred dvajsetimi leti umrl njihov oče, brat Borut pa pred enajstimi leti. Marijan se je na očeta ob obletnici smrti spomnil tudi na svojem Facebooku, kjer je objavil svojo in njegovo fotografijo in dopisal: "20 let je kar te ni, dragi moj oči, a vedno bolj postajam ti. Pogrešam te, a vem, da ob meni si. Hvala ti za vse."

Za Žurnal24 je Marijan spregovoril o njunem odnosu: "Imela sva lep odnos, poln spoštovanja in ljubezni. Bil je vzor neverjetne volje do življenja, dela in glasbe."

Povedal je, da je njemu in dvema bratoma bil vzor in da jim je življenja pokazal na lep način, z ničemer jih ni silil: "Stvari nam je pokazal z lepo besedo, na način, ki je vzbudil zanimanje in voljo do poslušanja, učenje. Bil je ljubeč in zdaj vem, zakaj je bil tako pozoren do nas – vrsto let je bil bolan in vsak dan mu je bil posebej podarjen." Pevec je bil, ko mu je umrl oče, star 23 let, njuna brata pa le 19 in 10: "Ni nam bilo lahko, a smo si skupaj z mamo Vladko pomagali pobrati se in nadaljevati z življenjem. Z njim smo povezani v mislih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice