Magazin > Film & Glasba & TV
14079 ogledov

To so tekmovalci nove sezone Znan obraz ima svoj glas

1/8
POP TV
To jesen se na POP TV vrača ena najbolj priljubljenih zabavnih oddaj na malih zaslonih. To je osem tekmovalcev letošnje sezone.

Za voditeljskim mikrofonom bomo znova spremljali Denisa Avdića, nastope pa bo ocenjevala pikra, a mehkosrčna žirantska ekipa - igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak. V letošnji sezoni bodo z budnim očesom spremljali vsak gib nastopajočih: "V tej sezoni bomo še posebej strogi, da upravičimo naš sloves mafijskih  žirantov. Šalo na stran. Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo. Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo."

Spomnimo se, da si je v tretji sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas zmagovalno lovoriko nadel Tilen Artač, ki bo v novi sezoni oddaje sodeloval pri pripravi nastopajočih na imitacije. V dvanajstih tednih se je v minuli sezoni odvilo več kot 95 preobrazb, skrbna in izjemna ekipa, ki skrbi za neverjetne preobrazbe, je porabila kar nekaj več kot sto kilogramov različnega materiala za pripravo odličnih preobrazb, ki so si jih nadeli nastopajoči. Tudi v sezoni, ki je pred vrati, ne bo prav nič drugače. Ustvarjalci oddaje Znan obraz ima svoj glas napovedujejo eno izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere. 

Komentarjev 2
  • antitrust 17:43 01.september 2017.

    Glavno, da je Seškov trol zraven

  • roman97 14:02 01.september 2017.

    kje so