Magazin > VIP
16545 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Bo Lea lahko v nedeljo nastopila?

lea sirk strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Čakajo jo terapije.

Nastopajoči v oddaji Znan obraz ima svoj glas se ves teden intenzivno pripravljajo na svoje nastope. Vaje so vse prej kot enostavne in še pred tretjo oddajo, ki bo v nedeljo ob 20. uri na sporedu na POP TV, si je nastopajoča Lea Sirk poškodovala koleno.

Lea se je pripravljala na vlogo Gwen Stefani, prave rockerice, ki na nastopih zavzame ves oder. Nič čudnega, da se lahko med posnemanjem koreografije tega divjega dekleta zgodi nesreča. Na POP TV zagotavljajo, da bo tekmovalka s pomočjo hitre terapije do nedelje spet na nogah in pripravljena na brezhiben nastop.

Izvedeli smo tudi, koga bodo posnemali ostali kandidati. Spol bosta to nedeljo spremenili Nika in Anina, saj bosta postali King Africa in Rod Stewart. Luka bo postal razcepljena osebnost, saj se bo preobrazil tako v Nino Simone kot v Michaela Bubléa. Klemen Mramor – Clemens bo postal pevec narodnozabavne glasbe, saj bo moral imitirati ansambel Lojzeta Slaka in zapeti njihove znamenite Čebelice. Mitja Šinkovec bo postal kraljica soula, Chaka Khan, Ljubica pa se bo prelevila v Alyo, ki jo je med vajami tudi presenetila. Marijan pa bo kot Ylvis pokazal, kako se oglaša lisica.

 

Komentarjev 1