Magazin > VIP
3378 ogledov

Sinova Marijana Novine bolezni nista podedovala

marijan novina Facebook
Marijan Novina je junija drugič postal očka.

Pevec Marijan Novina in njegova žena Petra sta se junija razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala Vitan. Par ima sicer že enega sina, 4-letnega Izaka, ki je mlajšega bratca zelo lepo sprejel. "V redu smo, a pestro. Ponoči je še rock and roll, sicer pa je kar luštno. Izak je presrečen. Je nežen in zaščitniški. Skrbi za bratca. Na otrokov prihod sva ga pripravila in mu razložila, da bo sedaj malo drugače, da ne bo več sam … Pomembno je, da sedaj tudi njemu posvečava pozornost in ne le novorojencu,“ je za Žurnal24 povedal Marijan.

Otroka bolezni nista podedovala

Marijanova brata Tomaž in Borut sta od očeta podedovala nevarno bolezen polipozo, zaradi katere je Borut umrl. Marijan si je dal pregledati dedno zasnovo in zdravniki so imeli zanj dobre novice. "Na moje veliko veselje se je pri meni bolezen končala. Tega gena nimam. Tudi sinova ne.“ Ima pa gen njegov brat Tomaž, ki je zaradi te črevesne bolezni moral že dvakrat pod nož, nazadnje lani. Sedaj se počuti v redu, še vedno pa mora dvakrat na leto v Milano na pregled.

 
Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:38 15.julij 2016.

    " še vedno pa mora dvakrat na leto v Milano na pregled."Žalostno da mora človek v tujino zato da dobi zadovoljivo zdravljenje.