Znan razlog za prelaganje poroke

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zaročenca Jennifer Aniston in Justin Theroux sta znova preložila poroko. Tokrat je znano, zakaj.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Jennifer v Justinu končno našla sorodno dušo, poročni zvonovi očitno še ne bodo zvonili. Kot poroča RadarOnline, je razlog, da sta že večkrat preložila poroko, v tem, da se ne moreta zediniti, kje bosta živela.

"Justin se v Los Angelesu ne počuti doma in bi se rad vrnil v New York, Jen pa tja noče iti. Na Bel Airu je ob svoji graščini dala zgraditi hišo za goste, ki je samo zanj. Tam se lahko posveča glasbi, se druži s prijatelji in počne, karkoli želi. Justin se je resnično trudil, da bi vzljubil življenje v Los Angelesu, vendar pač ne gre," je povedal vir.

"Ne gre zanj, vendar ljubi energijo New Yorka. Velikokrat se pošali glede vremena v Los Angelesu, saj se mu ne zdi naravno, da je vse leto sonce, in pogreša letne čase. Jen je zakoreninjena v mestu angelov in New Yorka ne mara. Tam je celo kupila več stanovanj in upala, da bosta lahko zaživela, vendar mesta ni začutila s srcem."

Čeprav sta zaročena deset mesecev, sta poroko znova preložila. Vir je še povedal, da se po vsej verjetnosti ne bosta razšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.