Magazin > VIP
23 ogledov

Znan razlog za prelaganje poroke

Jennifer Aniston in Justin Theroux FameFlynet
Zaročenca Jennifer Aniston in Justin Theroux sta znova preložila poroko. Tokrat je znano, zakaj.

Potem ko je Jennifer v Justinu končno našla sorodno dušo, poročni zvonovi očitno še ne bodo zvonili. Kot poroča RadarOnline, je razlog, da sta že večkrat preložila poroko, v tem, da se ne moreta zediniti, kje bosta živela.

"Justin se v Los Angelesu ne počuti doma in bi se rad vrnil v New York, Jen pa tja noče iti. Na Bel Airu je ob svoji graščini dala zgraditi hišo za goste, ki je samo zanj. Tam se lahko posveča glasbi, se druži s prijatelji in počne, karkoli želi. Justin se je resnično trudil, da bi vzljubil življenje v Los Angelesu, vendar pač ne gre," je povedal vir.

"Ne gre zanj, vendar ljubi energijo New Yorka. Velikokrat se pošali glede vremena v Los Angelesu, saj se mu ne zdi naravno, da je vse leto sonce, in pogreša letne čase. Jen je zakoreninjena v mestu angelov in New Yorka ne mara. Tam je celo kupila več stanovanj in upala, da bosta lahko zaživela, vendar mesta ni začutila s srcem."

Čeprav sta zaročena deset mesecev, sta poroko znova preložila. Vir je še povedal, da se po vsej verjetnosti ne bosta razšla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.