Znana manekenka noseča na lepotno operacijo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Oboževalci zgroženi …
Oglej si celoten članek

Nekdanja manekenka Chrissy Teigen (33) in njen soprog, znani pevec John Legend (41) pričakujeta svojega tretjega otroka. Veselo novico pa je lepotica sporočila kmalu po tem, ko je svetu razkrila, da se je odločila za odstranitev prsnih vsadkov. Oboževalce na Twitterju je nato zaskrbelo, ali se je za lepotno operacijo odločila med nosečnostjo. 

To jim je odgovorila Chrissy: "Pred operacijo sem opravila rutinski test nosečnosti. Pokazal je negativen rezultat, čeprav v resnici ni bil. Ko je čez nekaj tednov po operaciji ponovno naredila test, pa je bil ta pozitiven." Povedala je še, da se je zelo preplašila in da se za operacijo ne bi odločila, če bi vedela, da je noseča. Razkrila je tudi, da sta se z Johnom, s katerim sta skupaj že od leta 2013, za tretjega otroka zelo trudila, zato tega nikakor ne bi ogrozila z odločitvijo za lepotno operacijo. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.