Znana Slovenka na vročem sejmu ujeta v objemu mlajšega

Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018 Foto: sLOVErotika sLOVErotika 2018
Na sejmu erotike v Celju se je tudi pod odrom trlo privlačnih deklet!
Oglej si celoten članek

Poželenja vredna dekleta niso stale le na odru 11. erotičnega sejma sLOVErotika, pač pa je bilo tudi pod njim veliko mičnih deklet. Med obiskovalkami smo opazili tudi našo resničnostno zvezdnico Alenko Brezovšek, ki je nastopila v Big Brotherju ter šovu Ljubezen po domače. 42-letna Alenka, ki je znana po tem, da obožuje mlajše moške, se je tudi tokrat stiskala v objemu mladeniča, nam pa je zaupala, da je to ljubezen, ki traja že skoraj dve leti, a ker se večinoma vidita le ob koncih tedna, Alenka pravi, da sta še vedno sveže zaljubljena.

"Malo sva si popestrila nedeljo, luštno je bilo, moj partner je bil prvič in mu je bilo zelo všeč. Se mi pa zdi škoda, da so bili tam večinoma moški, ki to celo skrivajo pred svojimi partnerkami, namesto, da bi si skupaj popestrili prosti čas," pravi Alenka.

Ljubezen po domače Alenka iz šova Ljubezen po domače fanta spoznala v študentskem domu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:46 4. December 2018.

    znana slovenka ?...moj kurac pa znana... navadna medijska fukara..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.