Znana Slovenka nad "ljubljanske finočke, ki parkirajo na prostoru za invalide"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tudi tokrat ni ostala tiho …
Oglej si celoten članek

Lara Goršek Kos, tekmovalka dveh sezon šova Kmetija in televizijska komentatorka, je od nekdaj veljala za dekle brez dlake na jeziku, še posebno, ko se komu godi krivica. In tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko s prijateljico, ki je na invalidskem vozičku, ni dobila parkirnega prostora na mestu za invalide, ker ga je zasedel nekdo, ki ni invalid. 

Foto: POP TV Lara Goršek Kos

"Vedno znova me razpi**** ljubljanske finočke v dragih BMWjih, ki parkirajo tik ob plaži na prostoru za invalide. Sram te bodi, pi*da razvajena," se je na Facebooku razburjala Lara in povedala še, da sta se s prijateljico zelo namučili, da sta dobili običajno parkirno mesto z dovolj prostora za izhod z invalidskim vozičkom. Nekateri prijatelji so ji predlagali naj pokliče redarje, drugi pa bi težavo rešili bolj radikalno, in sicer tako, da bi tistim, ki neupravičeno parkirajo na mestih za invalide preluknjali gume. 

xxx

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:29 26. Avgust 2020.

    Ma nisem čisto prepričan, če psihični invalidi lahko parkirajo na teh mestih !

  • 10:10 13. Avgust 2020.

    Preluknjal gume????? WTF!!! In kaj je avto kriv, ce je lasrnik mentalni bolnik?? S taksnim dejanjem se spustis se nizje …

  • 09:41 13. Avgust 2020.

    JE invalid ! Psihični , samo najbrž ni tablice postavil na šipo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.