Znana Slovenka: "Poljubite mojo seksi rit"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ksenija Kranjec se je z videom odzvala na zavistneže.
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, o kateri se piše pogosteje kot o zmagovalki šova Pii Filipčič, je na družbenem omrežju objavila posnetek svoje zadnjice in sporočilo: "Poljubite mojo seksi rit."

Tovrstnih objav smo pri Kseniji sicer že vajeni. Ponavadi letijo na dekleta, ki blatijo njen življenjski stil. "Kako je meni všeč, ko punce opravljajo! Sploh, ko veš, da si korak pred njimi in da bi vsaka mogoče pa le želela biti vsaj malo podobna tebi ali drugim puncam, ki jih pljuva! Ožigajo se, češ kako smo cele umetne ... Če razmislim, imam zaenkrat samo silikone ... Še jih bom povečala, ker mi tako paše in ker LAHKO! Kar se tiče drugih posegov ... Zaenkrat o njih še nisem razmišljala. Moja rit je SUPER, glede na to, da NIKOL nisem prestopila praga fitnesa!" pravi Ksenija.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:26 7. September 2016.

    Čisto lahko, da je ta ženska kokoš. A rit ima pa super. <br />To odtehta vse!

  • 21:34 28. Avgust 2016.

    Greznica tale Žurnal v pravem pomenu te besede. Ana in Irena pa tekmujeta katera bo napisala bolj prismuknjen članek.

  • 21:29 28. Avgust 2016.

    niti enkrat, prisežem, nisem še gledala b.b., a tale izjava v naslovnici mi ni dala miru.<br />"dika in ponos staršev" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.