Magazin > VIP
152 ogledov

Znana Slovenka: "Poljubite mojo seksi rit"

ksenija kranjec Facebook
Ksenija Kranjec se je z videom odzvala na zavistneže.

Nekdanja tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, o kateri se piše pogosteje kot o zmagovalki šova Pii Filipčič, je na družbenem omrežju objavila posnetek svoje zadnjice in sporočilo: "Poljubite mojo seksi rit."

Tovrstnih objav smo pri Kseniji sicer že vajeni. Ponavadi letijo na dekleta, ki blatijo njen življenjski stil. "Kako je meni všeč, ko punce opravljajo! Sploh, ko veš, da si korak pred njimi in da bi vsaka mogoče pa le želela biti vsaj malo podobna tebi ali drugim puncam, ki jih pljuva! Ožigajo se, češ kako smo cele umetne ... Če razmislim, imam zaenkrat samo silikone ... Še jih bom povečala, ker mi tako paše in ker LAHKO! Kar se tiče drugih posegov ... Zaenkrat o njih še nisem razmišljala. Moja rit je SUPER, glede na to, da NIKOL nisem prestopila praga fitnesa!" pravi Ksenija.

 
Komentarjev 6
  • Celostna Vadba 10:26 07.september 2016.

    Čisto lahko, da je ta ženska kokoš. A rit ima pa super. To odtehta vse!

  • nergač 21:34 28.avgust 2016.

    Greznica tale Žurnal v pravem pomenu te besede. Ana in Irena pa tekmujeta katera bo napisala bolj prismuknjen članek.

  • valerijakregar 21:29 28.avgust 2016.

    niti enkrat, prisežem, nisem še gledala b.b., a tale izjava v naslovnici mi ni dala miru."dika in ponos staršev" bi rekla, a ne zaveda se, da vse njene izrečene besede ostajajo za vedno na spletu !!!!!!!!to je čudovita ...prikaži večvita osnova za dolg in srečen zakon, predvsem pa bodo nanjo verjetno ponosni njeni otroci.naduvana do skrajnosti očitno ne gleda okoli sebe in je za svojo zadnjico prepričana, da jo ima le sama !!!!!!!!!!!!ko je bog pamet delil, je njo očitno popolnoma spregledal.izžareva IQ manjši od številke njenih čevljev.blagor tistemu, ki jo bo zgrešil.