Znana Slovenka poročena samo nekaj dni, pa je že počilo

Foto: net
Foto: net
Vsi smo mislili, da je to to.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia tina blašković Simpatična Primorka Tina Blašković, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ko se je borila za Blaževo srce, a iskrica ni preskočila, se je ljubezen odločila poiskati v hrvaški različici šova Ljubezen na prvi pogled. Zakaj je sprejela povabilo hrvaškega šova in kaj je ob tem povedala, preverite TUKAJ.

V prvi oddaji so prikazali prav Tinino poroko, za ženina pa so ji dodelili postavnega Brazilca Tiaga, ki jo je s svojo energičnostjo popolnoma očaral. Vsi smo mislili, da je končno našla ljubezen svojega življenja, potem pa je kar naenkrat počilo, in to ravno na medenih tednih v Benetkah.

Tiago je Tino z nekaterimi besedami prizadel in o tem sta se pogovarjala na kavi pred odhodom na Hrvaško. Tiago ji je rekel rekel, da se počuti, kot da nanj gleda kot na ženskarja, Tina pa je povedala: "Nekatere njegove izjave zvenijo zelo primitivno. Nekatere besede, ki jih je izrekel, so me zelo zmotile in izgubila sem neko povezanost z njim. Zato sem malo slabše volje." Tiago jo je vprašal, ali mu lahko oprosti, Tina pa mu je odgovorila: "Vsekakor! Ampak nočem, da me siliš v intimne stvari, ker je to zame nekaj bolj globokega. Ne morem ti vsega ponuditi na pladnju po samo štirih dneh," piše net.hr.

Kaj se bo v prihodnje zgodilo z njunim razmerjem, bomo videli. Zaenkrat ne kaže dobro, mar ne?

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:13 15. Februar 2024.

    Oće da se jebe al neće da joj uđe unutra....

  • 10:12 15. Februar 2024.

    Ona je javna delavka,ne pa znana

  • 09:59 15. Februar 2024.

    Ko hoče igrati devico in princeso.. v resnici pa takih na slabem glasu nikogar več ne zanima zato izberejo tv …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.