Znana Slovenka postala mamica, oče neznan?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi po rojstvu otroka manekenka in mož, s katerim naj bi se ločevala, še nista rešila medsebojnih sporov.
Oglej si celoten članek

Manekenka Karin Škufca je pred dnevi rodila deklico, navajajo Slovenske novice. Karin je pred mesecem dni komentirala turbulentno leto, ki je za njo. Škufca se je oktobra 2018 poročila z Andrejem Merteljem, s katerim naj bi bila v ločitvenem postopku, a je še ne leto po poroki med njima počilo. 

Foto: Anže Petkovšek Karin Škufca

Tudi po rojstvu otroka pa se očitno stvari niso uredile. Kot je na svojem instagramu zapisal Mertelj, deklice še ni videl in ni imel možnosti, da bi sodeloval pri izbiri njenega imena. Kot je zapisal, naj niti ne bi bil naveden na rojstnem listu kot otrokov oče. 

Manekenkina mama je za Slovenske novice dejala, da naj Merteljeve navedbe ne bi bile resnične in da je njena hči po razhodu ostala brez vsega. Karin naj bi celotno zgodbo pojasnila v prihodnje.  

Da se noseča Karin ločuje, je na svojem Instagram profilu sicer objavil Andrej Mertelj, ki je med drugim zapisal, da ga je doma pričakalo pismo s preživninskim zahtevkom v višini 1800 evrov plus stroški opreme za novorojenčka. Več o tem si lahko preberete na spodnji povezavi.
 

Magazin Karin Škufca: Po objavi vesti, da se ločuje, spregovorila o težkem letu

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • vec
    10:39 13. Februar 2020.

    tale zmaga "Manekenkina mama je za Slovenske novice dejala, da naj Merteljeve navedbe ne bi bile resnične in da je …

  • 09:14 13. Februar 2020.

    Mnogo žensk se loti zadeve "Kukavičje jajce"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.