Magazin > VIP
27533 ogledov

Znana Slovenka postala mamica, oče neznan?

Karin Škufca Instagram
Tudi po rojstvu otroka manekenka in mož, s katerim naj bi se ločevala, še nista rešila medsebojnih sporov.

Manekenka Karin Škufca je pred dnevi rodila deklico, navajajo Slovenske novice. Karin je pred mesecem dni komentirala turbulentno leto, ki je za njo. Škufca se je oktobra 2018 poročila z Andrejem Merteljem, s katerim naj bi bila v ločitvenem postopku, a je še ne leto po poroki med njima počilo. 

Karin Škufca | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Tudi po rojstvu otroka pa se očitno stvari niso uredile. Kot je na svojem instagramu zapisal Mertelj, deklice še ni videl in ni imel možnosti, da bi sodeloval pri izbiri njenega imena. Kot je zapisal, naj niti ne bi bil naveden na rojstnem listu kot otrokov oče. 

Manekenkina mama je za Slovenske novice dejala, da naj Merteljeve navedbe ne bi bile resnične in da je njena hči po razhodu ostala brez vsega. Karin naj bi celotno zgodbo pojasnila v prihodnje.  

Da se noseča Karin ločuje, je na svojem Instagram profilu sicer objavil Andrej Mertelj, ki je med drugim zapisal, da ga je doma pričakalo pismo s preživninskim zahtevkom v višini 1800 evrov plus stroški opreme za novorojenčka. Več o tem si lahko preberete na spodnji povezavi.
 

Karin Škufca Magazin Karin Škufca: Po objavi vesti, da se ločuje, spregovorila o težkem letu

Ste že del Joongle?

Komentarjev 2
  • vec 10:39 13.februar 2020.

    tale zmaga "Manekenkina mama je za Slovenske novice dejala, da naj Merteljeve navedbe ne bi bile resnične in da je njena hči po razhodu ostala brez vsega" ČESA VSEGA, če pa ni imela NIČESAR, razen cunjic in štiklic, torej je ...prikaži veče ostala na istem kot je bila. Je pa hotla nekaj dodatka, ampak bo mogla naletet na pravega klienta, drugače bo bolj žalost. Upam pa da deklica postane kaj več kot mama oz manekenka.

  • kapibara1 09:14 13.februar 2020.

    Mnogo žensk se loti zadeve "Kukavičje jajce"...

Sorodne novice