Magazin > VIP
117202 ogledov

Šok! Se znana Slovenka tik pred porodom ločuje?

Karin Škufca Instagram
Zakon Karin Škufca ni trajal niti leto dni …

Lepotica Karin Škufca se je oktobra 2018 poročila, letos smo objavili, da pričakuje tudi naraščaj, a očitno v zakonu s poslovnežem Andrejem Merteljem ni vse tako idilično kot se zdi. Andrej je na Instagramu že pred tremi meseci namreč objavil, da ga je doma pričakalo pismo s preživninskim zahtevkom v višini 1800 evrov plus stroški opreme za novorojenčka, ob tem pa je zapisal, da naj se njegovi prijatelji zavedajo, da je omenjanje družinskega nasilja najbolj pogosta taktika, ko se med ločitvijo nekdo želi okoristiti s tujim premoženjem.

Za komentar smo vprašali tudi visoko nosečo Karin, ki pa se na naša vprašanja ni odzvala. Iz Andrejevih objav je mogoče razbrati, da s Karin nista v stikih, saj je pred meseci z njo komuniciral kar preko javnih objav. Lepotica je tudi izbrisala poročne fotografije, na njeni roki pa ni več poročnega prstana, kot je razbrati iz objav na Instagramu.  

Manekenka žal nima sreče v ljubezni, pred Andrejem sta namreč razpadli tudi njeni zvezi z Janom Plestenjakom in Rokom Benkovičem, ji pa želimo veliko veselja in moči ob novi vlogi. 

Karin Škufca | Avtor: Art Expo Art Expo

Sorodne novice