Magazin > VIP
11559 ogledov

Noseča Karin Škufca skrivala trebušček

Karin Škufca Anže Petkovšek
Lepotica bo menda zibala ...

Manekenka Karin Škufca v zadnjih letih živi bolj zasebno življenje, lansko leto je šele mesece po poroki objavila, da je skočila v zakonski jarem. Lepotica je nekoč posteljo in srce grela nekaterim domačim zvezdnikom, poslovnežem in športnikom, med njimi tudi Janu Plestenjaku in Roku Benkoviču, v zakonski jarem pa jo je ujel Andrej Mertelj, direktor podjetja Datalab.

Lepotica je sedaj v veselem pričakovanju, kot so nam potrdili viru blizu nje, svoj zaoblejen trebušček pa je na dogodku ART Expo, kjer je tudi razstavljala, skrivala za pisanim plaščem. Menda je že v petem mesecu nosečnosti. 

Karin Škufca | Avtor: Art Expo Art Expo

ART Expo Ljubljana je sicer potekal od srede septembra. Gre za največji kulturno-umetniški dogodek, ki je v pet dnevnem dogajanju zajemal vse od slikarstva, grafike, mode in tudi asemblaž, dizajn, scenografijo, keramiko, umetno obrt in številna predavanja ter glasbo. Predstavolo se je kar 352 umetnikov iz 30 držav. V petih dneh se je odvilo več kot 60 različnih dogodkov. Slavnostno otvoritev in zaključek je vodila Kaly Kolonič, ki se je na Art Expu znašla tudi v vlogi razstavljalke svojim energijskih slik in nakita, piarovke in predavateljice. Na otvoritvi se je zbralo več kot 1.700 ljudi, med njimi veliko veleposlanikov- Italije, Brazilije, Kazakstana, Hrvaške, Turčije, ambasadorji in častni konzuli, direktorji največjih podjetij in veliko znanih estradnih obrazov, ljubiteljev umetnosti, kreatorjev ter modeli World Top Model Slovenia.

Karin Škufca | Avtor: Art Expo Art Expo

Komentarjev 2
  • Redoljub 14:43 10.oktober 2019.

    "zakonski jarem pa jo je ujel Andrej Mertelj, direktor podjetja Datalab" Žau piše na njegovem IG, da je šla papa, ločitev. Oh ta dekleta, znajo ujet bogato ribo in potem pošibat dalje

  • Avatar Torigrella
    Torigrella 00:49 27.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice