Magazin > VIP
323 ogledov

"Pa naj bo tako, kot pravi vir"

Jan in Karin sta menda preživela strastno noč v hotelu. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Karin Škufca in Jan Plestenjak naj bi preživela vročo noč v enem izmed ljubljanskih hotelov. Manekenka govorice zanika in pravi, da avtomobil pred hotelom ni bil njen.

Poročali smo, da naj bi se med Karin Škufca in Janom Plestenjakom vnele iskrice, bralec pa nam je poslal tudi fotografije avtomobilov, parkiranih pred hotelom Mons, za katere pravi, da sta njuna. Zvezdnika naj bi se po velikem koncertnem spektaklu Radia 1 pred nakupovalnim središčem Supernova na Rudniku v Ljubljani pripeljala pred hotel, najela sobo in jo zapustila v zgodnjih jutranjih urah. Karin je razmerje s pevcem že zanikala in povedala, da sta z Janom samo znanca.

O srečanju, za katerega naš bralec zatrjuje, da ni bilo zgolj prijateljsko, smo povprašali Karin, ki pravi, da avto, ki ga je naš bralec ujel v fotografski objektiv, ni njen. Priče trdijo drugače, saj se menda Karin in Jan sploh nista trudila skrivati. Manekenka pravi, da govoric ne bo več komentirala in razlagala.  

"Pa naj bo tako, kot pravi vaš bralec," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.