Znana Slovenka pripravlja tantrično doživetje v živo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Izid svoje nove knjige pospremila z enako erotičnim dogodkom.
Oglej si celoten članek

Oblikovalka, pisateljica in resničnostna zvezdnica Anna Paynich (Kmetija, MasterChef) je izid svoje tretje knjige Usodna energija pospremila z enako erotičnim dogodkom. 2. junija je v Prešernovi dvorani v Logatcu poskrbela za dvig tantrične energije, in sicer skupaj s Tino Anžič, terapevtko zdravilnih zvokov in procesov, tantričnimi besedili kantavtorja Korina iz skupine Final Page in plesnim nastopom kizombe in bachate v paru, z učiteljem Dejanom Bojcem

Annina knjiga je zgodba o čudoviti ženski, ki se ni zavedala vse svoje lepote, dokler v njeno življenje ni vstopil trideset let mlajši moški. Podrl je vse njene zakoreninjene vzorce o seksu, preskočil je vse ovire v njenih prepričanjih brez orgazmov. Naložil ji je nov program popolne svobode in osvobojenosti do užitkov ter naslade brez omejitev.  Postala je brezmejna v svojem življenju, v svojem odnosu do sebe, v sprejemanju sveta in sebe v polnosti.

Njen razcvet je poduk mnogim ženskam in moškim, ki so zablokirani na področju spolnosti. Nikoli ni prepozno za užitke in strast, ko si resnično odprt in povezan s svojo globino, takrat se tudi spolnost preobrazi v tantrično, senzualno izkušnjo. Bralec skozi zgodbo spoznava sebe, svoje omejitve, vzorce in jih na lahkoten način spušča, preobrazi v radost in doživi več aha trenutkov.  Zase dobi nove vpoglede in tantrično izkušnjo skozi svoje telo. Močna energija zgodbe in pripovedovanja, bralca ponese v željo po boljših, izpolnjenih in globjih odnosih.

Knjigo je Anna pisala po intervjujih s protagonistko, združeno in povezano skozi svoj tantrični jezik. Zgodba protagonistke je dobila globjo nadgradnjo besedišča in prepleta izkušenj z avtorico knjige. Skupna energija in izkušnje sta sestavili razburljivo, nagajivo, erotično in izobraževalno vsebino.

Foto: POP TV Anna Paynich

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:56 7. Junij 2022.

    Slovenija je res pripravljena za tantrični seks v živo, ja. Pa kaj je z folkom? Se bo počasi vsem odpeljalo?

  • 07:27 7. Junij 2022.

    WTF?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.