Magazin > VIP
15920 ogledov

Znana Slovenka pripravlja tantrično doživetje v živo

Anna Paynich Osebni arhiv
Izid svoje nove knjige pospremila z enako erotičnim dogodkom.

Oblikovalka, pisateljica in resničnostna zvezdnica Anna Paynich (Kmetija, MasterChef) je izid svoje tretje knjige Usodna energija pospremila z enako erotičnim dogodkom. 2. junija je v Prešernovi dvorani v Logatcu poskrbela za dvig tantrične energije, in sicer skupaj s Tino Anžič, terapevtko zdravilnih zvokov in procesov, tantričnimi besedili kantavtorja Korina iz skupine Final Page in plesnim nastopom kizombe in bachate v paru, z učiteljem Dejanom Bojcem

Annina knjiga je zgodba o čudoviti ženski, ki se ni zavedala vse svoje lepote, dokler v njeno življenje ni vstopil trideset let mlajši moški. Podrl je vse njene zakoreninjene vzorce o seksu, preskočil je vse ovire v njenih prepričanjih brez orgazmov. Naložil ji je nov program popolne svobode in osvobojenosti do užitkov ter naslade brez omejitev.  Postala je brezmejna v svojem življenju, v svojem odnosu do sebe, v sprejemanju sveta in sebe v polnosti.

Njen razcvet je poduk mnogim ženskam in moškim, ki so zablokirani na področju spolnosti. Nikoli ni prepozno za užitke in strast, ko si resnično odprt in povezan s svojo globino, takrat se tudi spolnost preobrazi v tantrično, senzualno izkušnjo. Bralec skozi zgodbo spoznava sebe, svoje omejitve, vzorce in jih na lahkoten način spušča, preobrazi v radost in doživi več aha trenutkov.  Zase dobi nove vpoglede in tantrično izkušnjo skozi svoje telo. Močna energija zgodbe in pripovedovanja, bralca ponese v željo po boljših, izpolnjenih in globjih odnosih.

Knjigo je Anna pisala po intervjujih s protagonistko, združeno in povezano skozi svoj tantrični jezik. Zgodba protagonistke je dobila globjo nadgradnjo besedišča in prepleta izkušenj z avtorico knjige. Skupna energija in izkušnje sta sestavili razburljivo, nagajivo, erotično in izobraževalno vsebino.

Anna Paynich | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:56 07.junij 2022.

    Slovenija je res pripravljena za tantrični seks v živo, ja. Pa kaj je z folkom? Se bo počasi vsem odpeljalo?

  • Avatar pantani
    pantani 07:27 07.junij 2022.

    WTF?!!!

Sorodne novice