Magazin > VIP
22952 ogledov

Video: Tako se naša voditeljica igra z vibratorji

jerica zupan Osebni arhiv
Radijska voditeljica Jerica Zupan podira tabuje.

Jerica Zupan je posnela odo užitku, v kateri je razkrila, da se, preden domov pride njen dragi, rada pocrklja z vibratorjem. Radijska voditeljica v humornem videu sicer ni prvič razkrila svojega pevskega talenta, saj je nekoč redno snemala parodije na znane skladbe. Kljub temu da je že eno leto mamica sinčku Marsu, še vedno ostaja velika ljubiteljica erotike in o tem tudi na glas govori. Nekoč je kot voditeljica delala na erotičnem sejmu, danes pa tabuje o spolnosti podira na Instagramu.

Kako pa se je njen odnos do telesa, spolnosti in partnerstva spremenil po porodu, si še vedno zna odtrgati trenutke za užitke, lastne in v dvoje? "Po porodu se spremenijo prioritete, odnos do telesa, partnerja, potem so tu hormoni. O tem je treba govoriti. Veliko se mi jih je javilo s svojimi zgodbami, kako so se oddaljili, se razšli, spremenili ... Ali pa so zelo veliko delali za zdrav, ljubeč odnos. Mislim, da so redke ženske, ki po porodu ne bi opazile spremembe, ampak ne bom lagala, to je delo, garanje. Najprej si vzeti čas zase, za otroka, za rehabilitacijo, da se telo ponovno sestavi ... je le 9 mesecev nosilo živo bitje, potem pa delati na dinamiki, odnosu. Res ni lahko, ampak imamo stimulatorje, ki pa lahko dejanako pomagajo. Je en del odnosa, ta fizični del. Drugi del pa je komunikacija. Proces, kjer se splača vztrajati, če je doma ljubezen," je prepričana Jerica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svet Užitka (@svetuzitka)

Komentarjev 1
  • Tammy_Khang 11:11 02.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice